« January 2006 | Main | March 2006 »

February 19, 2006

De fundamentalistiske medier

Ikke at det er nogen stor overraskelse, hverken i denne sag som andre, men sandheden er jo sjældent som den bliver udlagt i medierne. Morgenens email fra min mor der er udsendt som delegat i Pakistan for Røde Kors tegner et helt nyt billede.

Det er meget maerkeligt at se TV samt laese om al den ballade, der er i den muslimske verden, herunder Pakistan. Om optoejer, demonstrationer, afbraendinger, draebte og saarede. Siden krisen eskalerede, har jeg vaeret to gange frem og tilbage mellem Mansehra og Islamabad, en tur i bil paa cirka tre timer hver vej – hver gang har jeg opholdt mig to dage i Islamabad. Jeg har hverken set eller hoert en eneste demonstrant, folk er som de plejer at vaere, soede og venlige; jeg har vaeret paa baade de store markeder som er en masse forretninger, der ligger omkring en stor eller flere mindre pladser. Jeg har ogsaa vaeret paa et mindre lokalt marked i Islamabad. Der er absolut intet at maerke – ingen aggressioner, kun nysgerrighed blandt andet med hensyn til nationalitet, hvor jeg har forvandlet mig fra dansker til islaending. I begyndelsen var jeg norsk, men det blev ogsaa hurtigt usmart.

Jeg havde selv været meget forundret hvis den nysgærrighed, glæde og overvældende gæstfrihed jeg selv mødte i Pakistan tilbage i juli, havde ændret sig meget.
Og så må jeg bare håbe at de få rådne æbler i Pakistan ikke læser Dagbladet Visir.

Posted by Nikolaj Nyholm at 11:43 AM | Comments (1) | TrackBack

February 14, 2006

The long tail of fashion i Danmark

Sig ikke at Ulla-Maaria's præsentation ved sidste års reboot var forgæves! Tre piger på ITU har lanceret en dansk pendant til Etsy -- Klubkrea.

Det er bare synd at en akavet brug af post-forms og frames der gør det næsten umuligt at sende min mor et link til den dukkeudklædning hendes barnebarn ønsker sig.

Posted by Nikolaj Nyholm at 09:19 PM | Comments (0) | TrackBack