« Ubuntu Grief | Main | David Black Rails Workshop in Malmö (free) »

September 06, 2006

Gratisavis fra Information

Information blander sig lidt uventet i den store aviskrig med 15:15. Dog ikke i form af husstands- eller trafikomdelt spam, men som en PDF i A4 format.

Inden det gik op for mig at der var tale om en elektronisk distribueret nyhedsupdate var jeg nær ved at få kaffen galt i halsen. Information er en af de få aviser (sammen med Kristelig Dagblad og -- indtil videre -- Børsen) der reelt ville kunne profitere fra den nuværende stillingskrig hvor man i vigende grad kan se forskel på de Ritzau- og Reuters-nyheder som pushes af betalings- som gratisaviser, alike.
Information kørte for et par uger siden en fantastisk kampagne (kan desværre ikke finde den online) hvor budskabet rundt regnet var at når 'de andre' (gratisaviser, onlinemedier, 24-timers nyhedskanaler, mv) håndterer det brede, kan Information gå i dybden. Jeg var næsten solgt og overvejede at hoppe tilbage som abonnenent.

Nu kommer så 15:15, idag 8 A4 sider, lige nok til at underholde mig de første 15 minutter af den daglige tur hjem fra Malmö. Jeg tvivler på at jeg får taget mig sammen til at duplex printe, men hvis jeg kan hente den som et feed enclosure vil jeg bruge 10 minutter på skærmen, især når Sony får snøvlet sig sammen til at release deres E-Ink Reader.

ps. The Economist's "Who Killed the Newspaper" fra sidste uge er -- ikke uventet -- en must-read.

Posted by Nikolaj Nyholm at September 6, 2006 10:55 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://nyholm.net/decibel/mt-tb.cgi/80

Listed below are links to weblogs that reference Gratisavis fra Information:

Comments

eXTReMe Tracker